tiistai 16. maaliskuuta 2010

Unelmia unelmia..

Kaivelin tässä aikani kuluksi vanhan koneen muistiin tallennettuja sisustuskuvia. Olen joskus keräillyt unelmakuvia netistä ja näiden tarkemmat tiedot ovat kadonneet. Mutta aika hauskoja löytöjä tuli silti vastaan..

Tämä kuva on aivan liian tummasävyinen ollakseen minulle mieluinen, mutta nuo pienet yksityiskohdat.. Sängyn päädyn penkki, vaateteline, lipasto, lamput. Ihana! 

Tässä vaaleanvihreässä kuvassa on jotain kivaa kanssa. Metallisänky on ihanan kevyt, yöpöydät ovat kivan samanoloiset kuin meillä.. Noi seinäkukkaset voisin jättää väliin :D

Tämä turkoosi kuva on ihana! Tähän asuntoon haluaisin tätä henkeä. En tiedä olisko tuo turkoosi tapetti meille liian räikeä,  mutta tunnelma on ihana. Maljakko pöydällä saa kyllä odottaa taaperovapaita vuosia. 

Tässä on liikaa pinkkiä & jenkkiä, mutta tunnelma on kiva. Tuollaiset manttelitakat ovat jotenkin epäsuomalaisia, mutta valo ja erityisesti nuo tyynyt miellyttävät silmää. 


Tästä voisi jättää nuo taittotuolit parveke- ja pihakäyttöön mutta miellyttää tämäkin.. 


Tästä samoin kansituoli vain pihalle, mutta muuten ihan justiinsa. Voih, talo, jospa joskus! 



Tämä olisi sitten sokerina pohjalla, ei todellakaan tähän asuntoon, mutta vierashuoneeseen, huvimajaan sen vanhan "villan" pihaan.. Ihana :D 


Joo, ei siitä mihinkään pääse, maalaisromantiikka jyllää. Ja tykkään vanhasta. 

2 kommenttia:

Maaka kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Tykkäsin sun valkkaamista kuvista, niissä on itsellenikin mieluissa tunnelma, valo, tyylit ja värit.

Hieno kaappimekassa postauksessasi :)

Lilian kirjoitti...

Maaka, kiva kun kävit! Mie tykkään kovasti sun tyylistä myös, talonne on oikea unelma!