torstai 28. tammikuuta 2010

Mistä pidän ja mistä luopuisin?

Kuten huomaat, kotimme on varsinainen sulatusuuni Artekin perintöpöytineen, seassa opiskeluaikana hankittuja lastulevykalusteita, vanhaa, uutta.. Ja juuri tälläisenä kodistamme pidän. Muutaman asian muuttaisin, mutta luultavasti vasta seuraavassa kodissa.. Keittiön kaapistot olisivat paremman näköiset valkeina kuin mäntypuisina.
Parvekekalusteet ovat aikansa eläneet muovikalusteet jotka saimme kotoani 8 vuotta sitten muuttaessamme ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Ne vaihtaisin puisiin, mieluiten valkoisiin. Mutta valkoisten puukalusteiden ostaminen tähän asuntoon, ihan tehtaan viereen olisi ihan älytön ajatus. Tehtaalta kulkeutuu mustaa likatahmaa, joka tarttuu kaikkialle. Jo ikkunanpielien ja noiden muovikalusteiden puhdistamisessa on keväisin varsinkin kova työ ja valkeat puukalusteet olisivat ennen pitkää harmaat.

Olohuoneen kirjahylly-tv-taso-monitoimikalusteestakin olisin valmis luopumaan, mutta tässä asunnossa en. Se vetää kuitenkin suojiinsa kymmenet kirjat, dvd:eet, kortit yms. Ehkä tulevaisuudessa saan osan noista "kirjakaappiin" ja osan vanhan tyyliselle tv-tasolle, mutta nyt saa tuo vielä olla. Kauneinhan se ei ole, mutta ei kaupan ruminkaan..

Joskus, tulevaisuudessa, toivon meillä olevan vielä enemmän vanhoja kalusteita. Ehkä mäntypuinen sänkymme on vaihtanut väriä valkeaksi, ehkä olemme ostaneet uuden. Uusia tapetteja tekisi mieli varsinkin olohuoneeseen, mutta remontointi 1v 4 kk taaperon kanssa ei nyt oikein iske.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Voitit blogini arvonnassa! ONNEA!